Reference

Články

Blog

Videoseriál: Sdeko s Attavenou

A jak vlastně vzniklo video o mně od Marka Bartoše pod hlavičkou Attaveny? Attavena dělá každý výukový semestr videoseriál příběhů maminek, který zachycuje jejich cestu kurzem - s jakým očekáváním do kurzu šly, s čím bojovaly, na co si během kurzu přišly a co jim to dalo.

Zmínila jsem již přínos kurzu "Začni hned - Virtuální firma" v začátcích značky Sdeko (zde). Neméně inspirativní byl však navazující kurz "Online marketingu", jehož součástí byla zejména internetová reklama, google ads, sklik, facebook, instagram, GDPR, produktová fotografie a další zajímavá témata a workshopy, včetně následné podpory všech zúčastněných.

SDEKO_Attavena

Jako nejpřínosnější vnímám možnost diskutovat aktuální problémy podnikání s odborníky v oboru přímo na jednodenních workshopech a možnost okamžitě si je převést do praxe. Již během kurzů jsem byla schopná změnit si nastavení svého e-shopu, upravit si reklamu v google, "postovat" zajímavý reklamní příspěvek nebo využít fotografie z víkendového workshopu na svých stránkách. Neméně důležité byly víkendové pobytové workshopy, které spíše rozvíjely naše osobnostní kvality a které pomáhaly stmelit náš kolektiv do takové míry, že jsme stále v kontaktu prostřednictvím uzavřené skupiny, kde se s kolegyňkami i nadále inspirujeme, radíme si a sdílíme naše zkušenosti nejen z oblasti pracovní, ale i soukromé:-).

 

                Focení_SdekoSovaFocení_Sdeko_2

 

Natáčení videa probíhalo průběžně na kurzech i u mě doma a i to jsem si velmi užila! Podívat se na něj můžete ZDE. Doufám, že bude inspirovat i další maminky k účasti na rozvojových kurzech, které mohou pomoci nejen při rozjezdu podnikání, ale také v poznání sama sebe či získání větší sebedůvěry na mateřské dovolené a získání větší odvahy k hledání vyšších cílů po ní!