Reference

Články

Blog

VELETRH FOR BABIES 2018

V roce zavedení naší značky Sdeko jsme se také přihlásili na veletrh For Babies – veletrh potřeb pro děti a kojence, který probíhal ve dnech 25. – 28.10. 2018 a každoročně se koná v pražských Letňanech.

Na veletrhu jsou k vidění vždy novinky ze světa kojeneckých potřeb, módy, dětského vybavení, nábytku a hygieny. I my jsme proto chtěli prezentovat naše unikátní produkty, zejména NOVINKU na trhu – Sdeko lampičky měnící barvy. Tyto dětské noční lampičky jsou z měkkého silikonu, BPA free a samozřejmě z bezpečných certifikovaných materiálů.


 Sdeko_Veletrh_4   Sdeko_Veletrh_3

A jak jsme doufali, měkká silikonová zvířátka, do kterých naše hostesky u stánku akčně plácaly, aby měnily barvičky, se staly hlavním lákadlem kolemjdoucích zastavit se u našeho stánku. Větší děti se snadno zabavily omalovánkami v našem dětském koutku a maminky mohly nerušeně testovat světýlka a jejich rozmanité funkce – režimy změny barev, stmívatelnost, USB nabíjení atp. Světýlka si samozřejmě mohli osahat a ozkoušet i malí návštěvníci. Nezřídka kdy končily u těch nejmenších přímo v kočárku nebo v dětských ručičkách na útěkuJ.

Bylo úžasné sledovat interakce rodičů a dětí na naše svítící silikonová zvířátka, které jsme samozřejmě na stánku doplnili i o klasické dětské lampy na stolek či stylové lampičky 3D měsíce nebo oblíbeného zajíčka Miffyho.  Poprvé jsme si tak naživo ověřili zájem o naše produkty a vy, rodiče, jste nám pomohli nás nasměrovat v rozšiřování našeho portfolia dále.

   Sdeko_Veletrh_6    Sdeko_Veletrh_5

Byli jsme překvapeni příjemnou atmosférou veletrhu, milými rodiči, kteří s námi sdíleli své dojmy a preference u výběru dětského osvětlení, a také nám dovolili udělat spoustu krásných fotek s jejich ratolestmi, které jsme mohli zveřejnit na fb i instagramu @sdekocz. Hlavní dík patří nejen návštěvníkům a organizátorům celé akce, ale zejména našemu milému týmu, který se s námi na celé akci po dobu těchto hektických 4 dnů podílel.

 sdeko_veletrh_7