Reference

Články

Blog

Kouzelný svět LED lamp Miffy

Nabízíme vám krásné noční lampičky zajíčka Miffy, které jsou obdobou oblíbené značky Mr Maria. Pod značkou Sdeko u nás najdete malého zajíčka Miffy ze silikonu o velikosti 20 cm. Miffy je ideální variantou pro malé milovníky svíticích zvířátek. Děti si měkkou LED lampičku okamžitě zamilují. Umístit ji mohou jak na noční stolek, tak se zajíček Miffy může stát přímo společníkem a strážcem klidného spánku dětí v postýlce.

Miffy_lampicka

                     Lampa zajíc Miffy 20 cm, 799,-              

tlačítko_dobrou noc s ručičkou

Pod naší značkou Sdeko k vám může putovat také LED lampa Miffy 30 cm, která je již plastová, a je tedy spíše vhodná na noční stolek nebo jako svíticí stylový bytový doplněk. Pro svou oblíbenost slouží tyto krásné králičí lampy jako stylová dekorace dospělým do ložnice či obývacího pokoje

 

zajic_miffy_lampa

            Lampa zajíc Miffy 30 cm        

tlačítko_dobrou noc s ručičkou

Najdete u nás také velkou LED lampu zajíc Miffy Mr Maria 50 cm, která vám pomůže dotvořit láskyplný a útulný domov, jež je také cílem této designové značky. Díky stmívatelnosti této lampy si navolíte to správné osvětlení pro dotvoření ideální atmosféry pro váš domov.

Detska_lampicka_Miffy

Lampa zajíc Miffy 50 cm

tlačítko_dobrou noc s ručičkou

 Rozdáváme radost v mnoha podobách! Ať už jste malí nebo velcí, tuto elegantní lampičku si zamilujete. Navíc vnese do vašeho domova eleganci a styl!  

      Miffy_led_lampa    Lampicka_zajic_miffy_baby      Miffy_1024x768

Lampička Miffy 20 cm i zajíček Miffy 30 cm se nabíjí snadno přes USB kabel! Jsou tedy bezdrátové a po nabití už si lampičky odnesete kam budete potřebovat, aby hezky zútulnily váš interiér. Nastavíte si rovněž několik intenzit svitu. LED lampa Miffy 50 cm již potřebuje zásuvku, ale díky své velikosti můžete zajíčka Miffyho nechat stát třeba na zemi dětského či obývacího pokoje, nebo třeba v chodbě. Díky nastavitelné stmívatelnosti už si dokreslíte atmosféru pokoje a osvětlení podle vás. 

 

LED_lampa_zajic_miffy

 Inspirujte se s námi světem kouzelných lampiček nejen do dětských pokojů!

Dopřejte dětem ...velké tlač_ručička 

 

Reference, odkaz