Reference

Články

Blog

Dotykové lampy co nepálí

Úžasným pomocníkem novopečeným maminkám se může stát "Newborn lampička slon", kterou máme v růžové a modré verzi.

Dekorativní lampička bude skvělou ozdobou každého dětského pokojíčku. Je lehká, nepálí a vhodná do ruček i těch nejmenších. Bezdrátová lampička se nabíjí jednoduše pomocí USB kabelu. Měkký tvarovatelný chobot zabaví malé i velké. Je to ideální společník při usínání, ale i psaní domácích úkolů. Má 3 intenzity svícení, intenzitu měníte dotykem prstu na „tělo“ slona. Slonečka si zapnou děti již od cca 1-ho roku sami:-).

       Slon_1000x800_2    Slon_1000_800

Lampička je ideální pro novorozeně, na přebalovací pult, i do dětských ručiček. Velkou výhodou je její tvarovatelný chobot, kterým si nastavíte světlo tam, kam potřebujete. To se může skvěle hodit právě při nočním vstávání. Sloneček má také 3 intenzity svícení, a proto je také velmi šetrná při nočním přebalování či vstávání za jakýmkoliv účelem.

Dětské lampičky slonečci jsou také velmi oblíbení pomocníci dětem, co se bojí usínat v pokojíčku sami. Volbou intenzity světla dětem nastavíte tlumené světlo, které jemně prozáří pokoj, ale zároveň je nebude rušit při spánku. Tuto bezdrátovou lampičku využijete také např. u čtení pohádek dětem, nechcete-li zapínat velké světlo nebo si děti mohou u lampičky večer kreslit, číst nebo psát.

       Lampicka_slon_1200_800  Lampa_slon_1200x800

Praktické výhody:

USB nabíjení – nabíjíte jednoduše kabelem, lampička má 3 stupně svícení – 30, 60 a 100%, po plném nabytí vydrží 10 + hodin.

Chobot se dá snadno rukou tvarovat - přisvítíte si v noci na přebalování či noční vstávání, děti také snadno lampičku zapnou.

Chcete-li využít jen lehké tlumené světlo, ťuknete na první slabou intenzitu svícení. Jen lehce prosvítí pokoj, ideální při usínání.

Větší děti – dostatečně posvítí i na psaní úkolů, ke kreslení atd. Člověk si světlo nastaví tvarovatelným chobotem kam potřebuje.

Bezpečné světlo, bezpečné a certifikované materiály (CE, RoHS), vhodné tedy do ručiček i těch nejmenších.