Reference

Články

Blog

Hravá světla měnící barvy

V portfoliu máme celkem 7 hravých silikonových dětských lampiček měnících barvy dotykem – medvídka, kočku, myš, králíčka, zajíčka, slůně, velrybu a hrocha. Lampičku můžete nechat dítěti přímo v postýlce nebo jako příjemné osvětlení na nočním stolku. Díky certifikovaným materiálům (BPA free, CE, RoHS) se světýlka stanou zářícími ochránci už těch nejmenších. Naše kontaktní bezdrátové lampičky  jsou lehké a  nabíjené přes USB kabel.  Barvičky se volí různě dle typu zvířátka, každé světýlko svítí bíle, teplou žlutou, růžově(fialově), červeně, zeleně a tyrkysově a tmavě modře. 

 

Detske_Lampicky_Sdeko

S těmito hravými lampičkami si navíc děti užijí spoustu zábavy! Využijete je také jako edukační pomůcku nebo k rozvoji kreativity vašich dětí! Děti na nich mohou trénovat koncentraci, ale také s nimi usínat. Silikonová dotyková světla z certifikovaných materiálů se stanou zářícími ochránci těch nejmenších a jejich věrnými kamarády nejen při uspávání. 

Při veselé záři sedmi barev, která uvolňuje napětí, se skvěle relaxuje. Výhoda je i jejich přenosnost – světýlko si dítko může kamkoliv vzít s sebou po bytě, na chatu či dovolenou. Lampičky zvířátek jsou velmi lehké, dají se částečně smáčknout a nezaberou moc místa v zavazadle ani dětském batůžku. 

Malé děti si mačkáním silikonu také procvičují jemnou motoriku.

Led lampicka menící barvy_3

Pro nejmenší proto doporučujeme zejména králíčka Karotku či zajíčka Hopsinku, které jsou nejcitlivější na jemný dotyk, při kterém okamžitě lampička změní barvu a i batolata je snadno chytí za ouška. Světýlka jsou lehounká, děti si je přesunou sami třeba z nočního stolku rovnou do postýlky. Světýlka Karotka i Hopsinka mají jako jediní volbu 3 tónů intenzity světla od tlumeného nočního svícení po výrazné pastelové tóny. Proto jsou ideální pro klidné usínání těch nejmenších přímo  v postýlce.

Na dotyk také reagují okamžitou změnou barvy velryba Moby a sloneček Bambi (7 barev).

Detska_lampicka_kralicek

Větší děti se ideálně zabaví s lampičkou kočkou Sněhulkou nebo medvídkem Polárkou, které při zapnutí svítí žlutě, ale při prvním plácnutí již začnou prolínat barvy (7 barev). Při opakovaném plácnutí si děti mohou svou oblíbenou barvu zastavit. Podobně potom fungují i hrošík Hippo a myš Barnabáš, kteří začínající svítit bíle a při opakovaném plácnutí začnou měnit barvy, které lze také plácnutím zastavit.

Kdybyste měli zájem o lampičku, co se sama vypne, vyberte si potom pejska Pluta, který má časovač na 30 a 60 min a najdete ho v kategorii nočních lampiček.

 Nocni_lampicka   Nocni_lampicky

Noční lampičky nabíjíte cca 2-5 hodin a vydrží svítit dle typu zvířátka - cca 5 hod (králíček, zajíček) a až 8-10 hod. (kočička, medvídek). Podrobnosti najdete u specifikací konkrétních lampiček.

Pokud byste měli zájem o lampičky, co navíc přehrávají ukolébavky, pohádky či hudbu, doporučujeme také naše hrající lampičky, všechny pohromadě je najdete v kategorii LED lampičky měnící barvy

 Dopřejte dětem ...velké tlač_ručička