Reference

Články

Blog

Světla co vás roztančí

LED lampičky co hrají – NOVINKA Sdeko! V portfoliu máme celkem 5 měkkých silikonových zvířátek, které přehrávají písničky a pohádky – sovičku, tučňáka, medvídka, hrošíka a pejska. Pomocí bluetooth si propojíte lampičku s telefonem či tabletem a přehrajete nejen těm nejmenším jejich oblíbenou hudbu, říkanky či pohádku na dobrou noc! Děti tyto lampičky milují! Díky měkkému materiálu, který snadno pomačkají v ručkách, tvaru hezkého zvířátka a kombinaci zvuku a příjemného světla si z nich snadno udělají kamarády, které budou chtít vozit všude s sebou!

DSC_2089

 

Naše kontaktní bezdrátové lampičky jsou nabíjené přes USB kabel, jsou certifikovaných materiálů (BPA free, CE, RoHS) a mohou se stát mluvícími ochránci těch nejmenších přímo v postýlce, hravým doplňkem přes den a praktickým pomocníkem při uspávání.

Nemusíte se bát nechat minimku lampičku přímo v postýlce nebo jako příjemné osvětlení na nočním stolku. Starší děti se s nimi naopak krásně vyřádí při přehrávání jejich oblíbených písniček a užijí si s nimi spoustu legrace!

 Hrajici_lampicka_medved

LED lampičky se snadno ovládají - děti si zvýší či sníží hlasitost ve spodní části lampičky a nastaví si režim barvy. Vybírat mohou ze základní žluté, režimu prolínání barev, a nebo si v režimu prolínání barev svou vybranou barvu zastaví (pomocí tlačítka SET). Vybírat mohou ze 6-ti základních barev, kterými jsou (kromě základní bílé): žlutá, zelená, fialová, růžová, modrá a červená. Pokud je lampička propojená s bluetooth, volí mezi žlutým svícením a nebo rychlým blikáním barev připomínajícím stroboskop, který děti baví.

Chcete-li lampičku využívat spíše jenom jako lampičku na uspávání bez zapínání zvuku, i tak propojte světýlko s bluetooth. Hrající lampičky po zapnutí, pokud se nespárují, připomínají, že jsou připraveny k propojení - "Power ona bluetooth on". Případně jako světýlko na uspávání využijte Lampičky měnící barvy bez  přehrávací funkce. Lampicka_tucnak_hrajici

Zájemci o naše hrající lampičky se mohou podívat na kompletní kategorii našich měkkých silikonových světýlek měnících barvy, které obsahují silikonové noční lampičky měnící barvy bez funkce přehrávání hudby, ale i ty hrající.

Dopřejte dětem ...velké tlač_ručička

Zájemci nebo vlastníci lampiček, kteří ztratili NÁVOD, zde najdou ještě online verzi:-) :

  1. Před použitím noční lampu plně nabijte pomocí přibaleného kabelu USB.
  2. Doba nabíjení je cca 2 hodiny (během nabíjení svítí dioda červeně, je-li nabito rozsvítí se zeleně)
  3. Lampičku rozsvítíte/zhasnete přidržením tlačítka ZAP/VYP po dobu 3s.
  4. Ve svém zařízením (mobil, tablet) v sekci nastavení -> bluetooth spusťte vyhledávání dostupných zařízení a spojte se (spárujte) se zařízením JS-L8.
  5. Po úspěšném spárováním uslyšíte zvukový signál.
  6. Jakmile se spustí hudba -> pro pauzu či pokračování ve hraní stiskněte tlačítko ZAP/VYP
  7. Bluetooth spojení se po 15 min nečinnosti uvede do režimu spánku.
  8. Dvojitým krátkým stisknutím tlačítka ZAP/VYP se bluetooth znovu aktivuje.
  9. Stisknutím tlačítka  + - volíte hlasitost zvuku.
  10. Dlouhým stisknutím + - přeskočíte na další či předchozí skladbu.
  11. Stisknutím tlačítka SET nastavujete program svícení (tmavá bílá – teplá bílá – RGB – žádná – vypnuto)

Navod-hrajici-lampicka-sdeko_1